Lunchmeny v. 20

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00 
Pris 120:- Take Away 99:-

Måndag

Pannbiff med ljummen potatissallad och kalvsky

Zucchininudlar med ruccolapesto, oliver och rostad paprika

Tisdag
Halstrad havsabborre med gräddkokt spetskål och pepparrot

Kryddbakad pumpa med sparrissallad och örtsås

Onsdag
Fläskschnitzel med kaprissmör, ärtor och spenat

Canneloni med svamp, rökt ost och bakade tomater

Torsdag
Lasagne på nattbakad högrev, parmesan och ruccola

Vegetarisk lasagne på tomat, aubergine, svamp och spenat

Fredag
Grillad kalv med coleslaw, bbq sås och parmesan cremed corn

Kolgrillad gravad fänkål med rostad potatis och parmesan cremed corn

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.