Alltid bra priser för familjer på helger & lov

Kom till Hotel Giò , bara 10 min från Stockholm city. Vi har rymliga 4-bäddsrum eller 6-bäddsrum för större familjer - från 1490 kr/natt 

Hotel Giòs populära familjerum har plats för hela familjen, eller iallafall upp till sex personer. Medan föräldrarna sover bekvämt i våra vanliga härliga dubbelsängar finns en eller två våningssängar till övriga familjen. Frukost ingår såklart till alla.

Under hösten hoppas vi få besök av många familjer på Gio! Vi har nämligen receptionen full med spel och pyssel, barnmeny i restaurangen och en hel Hagapark utanför hotellet att springa av sig och upptäcka i. (Eller Skandinaviens största galleria, beror lite på vad man gillar att springa av sig någonstans..)

På vår aktivitetssida kan du läsa mer om vad som finns i Solna. Boka redan idag! 
Priser är från 1490 kr för fyra personer och 1690 kr för sex personer och gäller på helger och lov.

Det här får du:
Övernattning
Frukost för hela familjen
Tillgång till gym och bastu

Villkor:

Erbjudandet gäller för 4-6 personer.
Gäller ett begränsat antal rum.

6-bäddsrum


4-bäddsrum


 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.