Staycation!

Checka in två personer för 950 kr/natt med hotellfrukost!

Gör något mysigt med någon du tycker om - checka in hos oss för en härlig natt på hotell med en lyxig frukostbuffé på morgonen! Här får ni fritt spelrum att umgås och bara må gott tillsammans. Ni betalar från 950 kr/natt för två personer inklusive frukost!

 

Double Room Piccolo 950 kr

Double Room 1050 kr

 

Som gäster på Giò har ni fri tillgång till vårt gym och bastu. I vår restaurang Mama Giò serveras riktigt god mat på Italienskt tema. Bredvid Hotel Giò ligger vackra Hagaparken och på promenadavstånd finns Mall of Scandinavia om ni blir shoppingsugna. Precis utanför hotellet ligger busshållplatsen där ni smidigt kan ta er in till city på 10 min!

Bokningsinformation
Pris: 950 kr

 

Boka online här med koden SUMMERDEAL!

Villkor

  • Erbjudandet gäller endast för bokningar online med koden SUMMERDEAL
  • Erbjudandet gäller i våra Double Room Piccolo (950 kr) och Double Room (1050 kr) i mån av tillgänglighet och för incheckning senast 18 augusti.
  • Avboka innan kl 16:00 lokal tid på ankomstdagen
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.