Hagaparken bredvid hotellet är ett av Sveriges mest besökta friluftsområden. Parken som är en del av den kungliga nationalstadsparken är grönare och mer förtrollande än alla andra parker. Här hittar du vackra promenadplatser, bland annat vid de välkända koppartälten. Det är också här på Haga slott som kronprinsessan Victoria och prins Daniel har sitt residens. Men parken är tillgänglig för alla, du är alltid välkommen att utforska parkens många restauranger och vykortsvackra miljöer.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.