Samarbetsavtal med
Hotel Giò by Best Western Hotels and Resorts

Giò, "The social hub hotel" är ett unik designhotell med inredningskoncept ifrån 50-talet och Art Deco by Spiks Studios. Anläggningen ingår i BWH Hotel Group/ Best Western Hotels and Resorts, tillhör varumärket BW Signature Collection och är ett fyrstjärnigt hotell. Hotellet riktar sig till resenärer som söker ett boende utöver det vanliga. Hotellet är en social hub för alla människor i vår globala värld och den perfekta platsen för personliga affärsmöten, middagar, boende, aktiviter och events. 

Har ditt företag stort behov av hotellövernattningar, konferenser, möten, evenemang och restaurang? Hotel Giò och vår restaurang Mama Giò erbjuder fördelaktiga företagsavtal där du får ta del av kampanjer och erbjudanden, skräddarsydda lösningar, möjlighet till förmånliga priser i vårt utbud. Hotel Giò tillhör ett av världens största hotellkedjor, Best Western Hotels and Resorts. Ju fler nätter ni lägger på Hotel Giò desto bättre förmåner får ni. Vi visar gärna upp vårt hotell och Restaurang och ser fram emot att höra vad som skulle passa er så kan vi erbjuda dig specialavtal som är skräddarsydda efter just dina behov.

Varför företagsavtal?

- Skräddarsydda lösningar för dina behov
- Ta del av kampanjer och erbjudanden
- Status Match - med andra lojalitetsprogram 
- Rabatt på våra produkter i portföljen; restaurang, mötesrum och event. 
- Bidrag till miljön på både nationell och internationell nivå.
- Bidrag till vårt CRS-arbete för barn och ungdomar.
- Vi tillhör Best Western Hotels and Resorts en del av BWH Hotel Group

Hotel Giò erbjuder en intressant portfölj med olika produkter. Vi ser fram emot att hitta olika samarbeten med ditt företag. 

Du når vår kontakt  Robert J. Flink som jobbar som Sales and Marketing Manager på robert@hotelgio.se eller 0733966776, så hjälper han ditt företag till en bra och intressant lösning för båda parterna. 

Bli medlem i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards för fria hotellnätter i hela världen och erbjudanden. 

Under 2021 går det snabbare för medlemmar i Best Western Rewards att bli uppgraderade till nästa nivå. Vi har halverat de kvalificeringar som behövs för att bli uppgraderad. 

BWH Hotel Group - Best Western Hotels and Resorts

Lika olika överallt
BWH Hotel Group / Best Western Hotels & Resorts har ca 5000 hotell runt om i hela världen, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. I dagsläget är Best Western Sveriges mest rikstäckande hotellkedja med över 150 hotell på mer än 100 orter – lika olika överallt. Som hotell i en global hotellkedja är vi flexibla och erbjuder såväl lokala, nationella, nordiska som globala hotellavtal. Med vår Net Promoter Score på över 52 ligger vi högst i branschen vad gäller kundnöjdhet.
Poängsystem
Som medlem i Best Western Rewards tjänar du 10 poäng per spenderad US Dollar (satt mot en fast växelkurs i lokal valuta). Poäng ges på alla publika priser som bokas via Best Westerns egna kanaler, avtalspriser och kampanjer. Priser som inte är kvalificerade är bokningar via tredje part som till exempel Expedia.se, Booking.com, Hotels.com etc. När du nått Gold-nivå får du 10% extra bonuspoäng, 15% extra bonuspoäng för Platinum och 30% respektive 50% extra för Diamond och Diamond Select. Hos oss har poängen ingen begränsad giltighetstid utan gäller för alltid. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.