Naturupplevelser i Solna

Att strosa runt i Hagaparken är en riktig naturupplevelse. Hagaparken har starka influenser från "engelsk stil" med mjukt formade gräsytor, bersåer och ståtliga träd. Parken ligger vid med hotellet. Läs mer här.

Råstasjön är ett naturreservat som ligger ca 20 min promenad från hotellet. Det är ett populärt grönområde, som nyttjas för bland annat motion och fågelskådning. Här har mer än 180 fågelarter har setts. Läs mer här. 

I Fjärilshuset, i Hagaparken,  kan du uppleva livet under och över vattenytan. Njut av att vandra omkring bland fritt flygande fjärilar i stora tropiska växthus. Här finns även en av nordens största hajakvarium. Läs mer här.

Promenera på Norra begravningsplatsen, en av Sveriges största kyrkogårdar med sina 62 hektar. Här ligger flera kända personer begravda, bland annat Ingrid Bergman.
Läs mer här.

Ulriksdals slottspark är en slottspark som ligger vid Ulriksdals slott. Här anlades en av landets praktfullaste barockträdgårdar under 1600-talet. Idag finns här både orangeri och handelsträdgård. Läs mer här. 

Pampas Marina är en småbåtshamn vid Ulvsundasjön i Solna. Här kan man promenera ut på bryggorna och njuta av utsikten, äta brunch eller hyra kanot på sommarhalvåret. Läs mer här.  

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.