Välkommen till oss

På Giò kommer du hem till en stor, varm och glad familj. En familj med nyfikenhet och som har ett genuint intresse för sina gäster. Här finns 179 rum och kök – och det stora vardagsrummet, där det finns alla möjligheter att jobba, umgås med vänner, anordna mingel eller ha livespelningar. Därför kallar vi Giò för ”the Social Hub Hotel”. 

1957 invigdes Hagahuset på Råsundavägen 1 i Solna. Byggnaden har fått sin ursprungliga inspiration av arkitekten och formgivaren Giò Pontis samtida Pirellihus i Milano och Hotel Giò spinner vidare på detta med de tidstypiska trapporna, konstverken och dörrarna. – Giòs inredning är inspirerat av italienskt 50-tal. Giò erbjuder även ett inbjudande gym och inte minst Mama Giò - hotellets bar, restaurang och terrass som serverar italiensk mat och dryck i en varm och välkomnande atmosfär. 

Giò ägs och drivs av KFUM Central, en ideell förening med säte på Norrmalm. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningen som bedriver verksamhet inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar. 

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.