Sport och idrott i Solna

SUP står för Stand Up Paddleboarding och är en av världens trendigaste och snabbast växande vattensporter. Häng med Haga Sup på en naturupplevelse i Brunnsviken i Hagaparken. Läs mer här.

Solna Padel Court har två padelbanor varav en singelbana mitt i centrala Solna. Här kan du hyra rack, köpa bollar samt handla snacks och dricka. Hallen ligger ca 15 min promenad från hotellet. Läs mer här.

Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor! I pandemitider är förstås alla stora evenemang inställda, men i vanliga fall arrangeras massor av stora idrottsarrangemang här. Läs mer här.

Hagaparken, som ligger bredvid hotellet, erbjuder joggingspår av varierande längd. Om du vill jogga med tidtagarur, testa Haga parkrun som är ett gratis 5 km-event med tidtagning, varje lördag kl 9:30. Läs mer här.

Vill du simma eller bada? Besök Vasalundshallen som ligger en kort busstur från hotellet. Simhallen har en 25-metersbassäng med hopptorn och en mindre barnbassäng. Läs mer här.

Välkommen att testa vårt gym som är inspirerat av italienskt 50-tal.  Här finns de senaste träningsmaskinerna och ett komplett utbud av modern gymutrustning.
Läs mer här. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.