Våra hotellrum

Double Room Piccolo

Våra mindre dubbelrum passar perfekt för en eller
två personer. I en skön Queen size-säng sover man
gott både ensam och tillsammans. På rummen som är inspirerade av känslan i Italienskt 50- tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt
annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, 
som till exempel tv med chromecast, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. 
Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. 

Double Room  

Våra dubbelrum passar perfekt för en eller två personer. Den stora King size-sängen kan delas upp på två och passar således både par såväl som vänner som reser tillsammans.  På rummen som är inspirerade av känslan i Italienskt 50-tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, som till exempel tv med chromecast, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. 

Double Room Grande 

Om ni vill ha lite mer plats eller reser tre personer tillsammans är Giòs dubbelrum Grande 
en perfekt val. Utrustat med en delbar 180-säng och med plats för en extra säng kan upp till tre personer sova gott.  På rummen som är inspirerade av känslan i Italienskt 50-tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, som till exempel tv med chromecast, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. 

Family Room 

Varför resa själv när man kan resa tillsammans? På Giò kan alla bo ihop. På våra familjerum kan hela familjen eller upp till fyra vänner sova gott i en delbar King size-säng och en dubbel bäddsoffa.  På rummen som är inspirerade av känslan i Italienskt 
50-tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, som till exempel tv med chromecast, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. 

Family Room Grande

Varför resa själv när man kan resa tillsammans? På Giò kan alla bo ihop. På våra familjerum Grande kan hela den stora familjen eller upp till sex vänner sova gott i en delbar King size-säng och fyra sängar i sängskåp eller våningssäng.  På rummen som är inspirerade av känslan i Italienskt 50-tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, som till exempel tv med chromecast, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. Möblerat med dubbelsäng och sängskåp för 1-6 personer.  

Studio

Vill du ha det lite extra bekvämt eller resa med familjen? I våra studios bor man upp till fyra personer i ett stort rum med eget fullt utrustat pentry. Alla sover gott i en delbar 
King size-säng och en dubbel bäddsoffa. Frukost ingår såklart ändå i priset! På rummen som är inspirerade av känslan i Italienskt 50-tal finns också skrivbord och matbord samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, som till exempel tv med chromecast, kylskåp, garderob, strykbräda och hårfön. Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. 

Business Studio

Om man är ute efter det lilla extra eller behöver ha möten under din vistelse bokar du in dig i Giòs Business Studio. Där finns plats för möten med milsvid utsikt över Stockholm och har avskilt sovrum, pentry och badkar. 1-2 personer sover gott i en delbar King Size-säng.  I sviten som är inspirerad av känslan i Italienskt 50-tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, som till exempel tv med chromecast, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. 

Hundrum

Vi är ett hotell även för hundar! Vi vet att hundar är en del av familjen och på flertalet av våra rum är du välkommen att ta med din bästa vän. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Information om Covid-19

Hälsa och säkerhet för gäster och personal är det viktigaste av allt och vi följer noga utvecklingen och myndigheters rekommendationer. Läs vår åtgärdsplan här.

Läs mer