Double Room Grande

Om ni vill ha lite mer plats eller reser två personer med ett barn är Giòs dubbelrum Grande en perfekt val. Utrustat med twinbed och med plats för en extra säng lämplig för barn, kan upp till tre personer sova gott.  På rummen som är inspirerade av känslan i italienskt 50-tal finns också skrivbord och sitthörna samt allt annat man behöver för en bekväm hotellvistelse, minibar, garderob, strykbräda och hårfön. Alla våra rum har Safebox och såklart gratis wi-fi. 

Det här finns på rummet:
För 1-3 personer. 180cm twinbed (separata madrasser). Möjlighet till extrasäng, fåtölj, skrivbord, safebox, 49” tv, hårfön, skohorn, strykjärn, strykbräda, garderob, minibar med snacks, godis samt dricka. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.