En natt på Gio med prosecco och oliver - 695 kr/person

Gio är öppet alla dagar hela jul och nyårshelgerna. Ta en paus från julens alla traditioner och måsten. Ta in en natt på Gio! Vi erbjuder en natt i dubbelrum, inklusive ett glas prosecco och marinerade oliver vid ankomst, för endast 695 kr per person. (Gäller då två personer delar ett dubbelrum). 

En natt på Gio kombineras med fördel med en promenad i Hagaparken eller kanske en liten tur till Mall of Scandinavia eller Stockholm city? Men framför allt rekommenderar vi en pizza på vår restaurang Mama Gio. 

Erbjudandet gäller under hela julledighterna, 19/12-8/1, i mån av plats. 

Boka din julpaus på bokning@hotelgio.se. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.