Möten & Event

Vardagsrummet

Här finns det ytor för att anordna event, mingel, frukostmöten eller intima livespelningar. Det är därför Giò kallas ”The social hub hotel”. Vardagsrummet rymmer upp till 80 personer i loungesittning och 150 i mingel och går att hyra för alla typer av arrangemang, möten och aktiviteter. 

Mötesrummen

Om man vill stänga dörren om sig så finns också två mindre mötesrum med plats för upp till 10 personer i styrelsesittning. 
- Styrelserumssittning
- TV-Skärm, webbkamera och uppkopplingsmöjligheter för hybridmöten
- Blädderblock
- Papper & penna

Uteterrassen

Med sina 712 kvadrat blir Mama Giòs terrass en luftig oas på vår och sommaren med välfylld bar, italienskt kök, varma grillar och inte minst en egen bocciabana.
Från Mama Giòs terrass går en gångbro över direkt till Hagaparken så ett besök hos oss kombineras med fördel med en promenad i Hagas grönska.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.