Öppningserbjudande 25% rabatt

Try us out! Vi vill väldigt gärna visa upp Giò för dig!  Vem vill inte vara först på plats på ett krispigt nytt hotell? Ta nu chansen med vårt Try us out-pris som ger hela 25% rabatt på boendet i sprillans nya sängar och nymanglat linne.  Den 31 mars slår Hotel Giò upp dörrarna i Solna. Vi vill erbjuda våra gäster en mötesplats för alla som vill bo och äta, umgås och arbeta i en varm och kravlös miljö inspirerat av italienskt 50-tal. Giò erbjuder ett inbjudande gym med känsla av vardagsrum och inte minst Mama Giò - hotellets bar, restaurang och terrass som serverar italiensk mat och dryck i en varm och välkomnande atmosfär. Just nu får du 25% rabatt på vårt bästa tillgängliga pris. 

Bokar du via Bestwestern ange koden Gio2020. Boka senast den 15 april. Bo när du vill mellan 1 april-31 oktober

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Information om Covid-19

Hälsa och säkerhet för gäster och personal är det viktigaste av allt och vi följer noga utvecklingen och myndigheters rekommendationer. Stay safe & wash your hands, och är du krasslig får du gärna boka om till en annan dag.

Läs mer
- Hotel Giò tar påsklov

Från och med 9 april tar vi påsklov. Vi öppnar igen 14 april.