Praktikant inom Sociala Medier och kommunikation till Kom Hotel och Hotel Giò

Pluggar du digital marknadsföring eller kommunikation? Är du ute efter värdefull erfarenhet och meriter för din kommande karriär? Då är du rätt person för oss. Vi söker nu en engagerad praktikant som vill få erfarenhet från en kommunikationsavdelning. Du kommer praktisera på vårt kontor i centrala Stockholm men också på vårt Hotel Giò i Solna. 

Som Social Media-praktikant på Kom Hotel och Hotel Giò blir fokus att arbeta med våra sociala medier och bygga relationer och sprida content som inspirerar, engagerar och säljer. Vi söker dig som har koll på de mest engagerande innehållet och som vågar testa nytt. Du handleds av vår kommunikationschef och det finns även möjlighet att fördjupa sig inom andra uppgifter.

Du kommer bland annat få:
·       Sköta hotellets sociala medier-konton.
·       Jobba med kampanjer i Ads-manager
·       Kommentera, gilla och följa företag/personer, skapa dialoger, och interagera med folk på sociala medier. 
·       Bidra med idéer inom digital marknadsföring och vara delaktig i skapandet av kampanjer för både Kom Hotel och Hotel Giò. 
·       Andra administrativa uppgifter. 

Ansökan
Maila oss din ansökan så fort som möjligt. Praktikperioden är flexibel och kan inledas efter överenskommelse. Ansökan skickas till Corinna Björk, Kommunikationschef, corinna@komhotel.se

Arbetstider
09.00-15.00 måndag – fredag. Någon enstaka kväll eller helgdag kan förekomma. Låter det spännande? Detta är en utmärkt chans att få värdefull yrkeserfarenhet för din karriär! 

Observera att praktiktjänsten är obetald, kombinera därför gärna med studier eller praktikkurs.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.