Preppkock

Vi söker en viktig medlem i familjen Giò, nämligen en preppkock

Om arbetet 
Vi söker nu preppkock till vårt kök. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av att jobba med frukost. Du har en positiv inställning och är självgående i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska. Helg och kvällsarbete kommer att förekomma.

Om Hotel Giò
Hotel Giò är ett hotell med inspiration från 50-talets Italien som ligger intill Hagaparken med goda kommunikationer och härliga gäster. Vi har varit öppna i lite mer än ett år och vår verksamhet är mycket uppskattad med många återkommande gäster. Vi vill stå för äkta gästvänlighet, engagemang och en miljö som man vill bo länge och ofta i.

Arbetet är på heltid och tills vidare. Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. Vi har självklart kollektivavtal, ett starkt arbetsmiljöarbete och en genuin strävan efter att vara en riktigt schysst arbetsgivare. Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan senast 5 september till joakim.brostrom@hotelgio.se Frågor om jobbet ställs till Joakim Broström, Head Chef, joakim.brostrom@hotelgio.se

Har du frågor om arbetsplatsen, kollektivavtalen eller dylikt kan du också kontakta vår HR-chef Kea Lagerquist på kea@komhotel.se eller 073–1515414

Vi hörs snart!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.