Vi söker receptionist till familjen Giò

När du kliver in på Giò möts du direkt av ett leende, en härlig doft från restaurangen och ett glatt surr från gästerna. Vår reception är hjärtat på Giò.
Vi som jobbar här är ett tätt sammansvetsat gäng som hjälps åt, har roligt och har koll på allt på hotellet.

Vi söker nu fler medarbetare för tillsvidareanställning.
Start så snart som möjligt och med flexibel anställningsgrad.
Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete, men viktigast är att du är rätt person. Vi kan lära dig jobbet, men du måste gilla ett omväxlande arbete, ha ett gott humör och älska att arbeta med människor. En problemlösare med service i blodet!
Hotel Giò är ett hotell med inspiration från 50-talets Italien. Hotellet ligger intill Hagaparken, med goda kommunikationer och närhet till city.
Vi vill stå för äkta gästvänlighet, engagemang och en miljö som man vill återkomma till.

Våra receptionister:
– Skapar en miljö som är härlig, både att besöka och arbeta i.
– Sköter in- och utcheckning, fakturering, bokning, problemlösning och merförsäljning.
– Kan prata och skriva både på svenska och engelska – kan du dessutom något annat språk så blir vi förstås glada.

Vi har självklart kollektivavtal, ett starkt arbetsmiljöarbete och en genuin strävan efter att vara en riktigt schysst arbetsgivare. Vi uppmuntrar också till vidareutbildning och fortsatt utveckling inom företaget.

Intervjuer görs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Allra senast den 20 maj till arbete@komhotel.se.
Om du har frågor kring tjänsten hör av dig till Front Desk Manager Katarina Lindeberg, på katarina.lindeberg@hotelgio.se
Har du frågor om arbetsplatsen, kollektivavtalen eller dylikt är du välkommen att kontakta vår HR-chef Kea Lagerquist på kea@komhotel.se eller 073-1515414
Titta in på vår hemsida och läs mer om hotellet. Ta också gärna en titt på våra sociala medier. www.hotelgio.se, @thehotelgio

Vi hörs snart!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.