Restaurang & Bar

Välkommen till god mat och dryck i Giòs designade bar och restaurang Mama Giò. Här kan du njuta av det italienska köket, 
eller varför inte slå dig ner i baren, ta en cocktail eller ett glas italienskt vin och bara njuta av stämningen. När vädret tillåter öppnar vi upp vår härliga uteterrass, 
vi kan lova att det kommer bli ett favoritställe att umgås på. Varmt välkomna till Mama Giò. 

Öppettider

Frukost
Måndag till fredag
06.30–09.30
Lördag och söndag
07.00–11.00

Lunch
Måndag - fredag klockan
11.00 – 14.00. Se meny nedan. 

AW 
Måndag - fredag från 14.00. 

Middag
Måndag - Fredag
14.00 - 20.30. Se meny nedan

Lunch/middag lördag och söndag
 11.00 - 20.30. Se meny nedan

Vi har alltid bordsservering och Take Away. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Information om Covid-19

Hälsa och säkerhet för gäster och personal är det viktigaste av allt och vi följer noga utvecklingen och myndigheters rekommendationer. Stay safe & wash your hands, och är du krasslig får du gärna boka om till en annan dag.

Läs mer
- Hotel Giò tar påsklov

Från och med 9 april tar vi påsklov. Vi öppnar igen 14 april.