Restaurang & Bar

Välkommen till god mat och dryck i Giòs designade bar och restaurang Mama Giò. Här kan du njuta av det italienska köket, 
eller varför inte slå dig ner i baren, ta en cocktail eller ett glas italienskt vin och bara njuta av stämningen. När vädret tillåter öppnar vi upp
vår härliga uteterrass, vi kan lova att det kommer bli ett favoritställe att umgås på. Varmt välkomna till Mama Giò. 

Boka bord på Mama Giò här

Öppettider

Frukost:
Måndag - Fredag 06.30-09.30
Lördag - Söndag  07.30 - 10.30
Om du är extern gäst kan du äta frukost hos oss för 145 kr.

Lunch
Måndag -Fredag 11.00-14.00
Äta hos oss 120 kr, Take Away 99 kr

Middag
Måndag - Fredag  14.00 - 20.30
Lördag 11.00 - 20.30
Söndag Stängt för externa gäster

Från den 7/12 välkomnar vi er till en italiensk matupplevelse utöver det vanliga. Boka innan den 15 november så får du 15% boka tidigt- rabatt!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Information om Covid-19

Hälsa och säkerhet för gäster och personal är det viktigaste av allt och vi följer noga utvecklingen och myndigheters rekommendationer. Läs vår åtgärdsplan här.

Läs mer