Best Western Kom Hotel Stockholm

Sälj- och marknadspraktikant

Intresseanmälan till LIA inom Sveriges största industri - besöksnäringen

Vill du lära dig hotellbranschen, arbeta med både etablerade och nya varumärken och dessutom göra skillnad? Då ska du söka dig till oss på din praktik. 

Kom Hotel ligger centralt på Norrmalm i Stockholm och har funnits på marknaden sen 70-talet och är anslutet till Best Western Hotels and resorts, en hotellkedja med ca 5000 privatägda hotell över hela världen. Vi är ett traditionellt kommersiellt hotellbolag – men som gör skillnad. Vi ägs av KFUM Central, en ideell förening som har drivit hotell sedan 1800-talet och där vinsten går till barn- och ungdomsverksamhet inom bl.a idrott, läger, musik, integration och ledarutbildning. Nu ska verksamheten utökas med ytterligare ett hotell – Giò, som öppnar med 180 rum och restaurang i Solna i april 2020. 

Arbetsuppgifter

Som sälj och marknadspraktikant på Kom Hotel arbetatar du med strategier, representation, event, försäljning och marknadsföring. Under perioden kommer vi att beröra olika delar, så som digitala kanaler och projekt för både Kom Hotel, Hotel Giò och Best Western Hotels and Resorts.

Vem söker vi?

Vi vänder oss till dig som är intresserad av en spännande och social praktikplats ute i verkligheten. Hos oss kommer du få chansen att praktisera dina teoretiska kunskaper ifrån utbildningen. För att lyckas och trivas hos oss krävs nyfikenhet, social kompetens och positiv energi. Hotellkunskap, sälj och marknadsföring kommer med automatik under perioden. 

Vi är ett hotellföretag med ett stort socialt hjärta. Vi erbjuder dig en praktikplats i en framtidsbransch med god tillväxt och spännande arbetsmiljö. På din praktikplats kommer du att jobba med sälj och marknadsfrågor och ha kontakt med olika avdelningar på anläggningen. Kom Hotel AB är i stora förändringar när vi nu utökar hotellportföljen och det finns mycket goda chanser till spännande utmaningar och att växa i din yrkesroll. Dessutom erbjuder vi fri tillgång till vårt stora gym, hotellfrukostfika och inte minst ett väldigt roligt och blandat gäng kollegor. 

Hotellbranschen är en del av besöksnäringen som är Sveriges största industri. Kom Hotel Stockholm och Hotel Giò tillhör Best Western Hotels and Resorts som är ett av världen största hotellvarumärken. 

Praktikplats inom sälj och marknad innebär praktiktid mellan kl. 0900 och 1500. 

Ansökan eller vidare frågor ställes til Sälj & marknadschef på Best Western Kom Hotel Stockholm, Robert J Flink på robert@komhotel.se eller 0733-966 776. 

Varmt välkommen med intresseanmälan!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse