Vi söker servisstjärnor

Vi söker nya stjärnor som vill arbeta heltid i vår restaurang Mama Giò, Råsundavägen 1 i Solna. Bokningarna ökar och vi expanderar, tre tjänster om vardera 100 % sökes.
Är du glad, snabb, flexibel, prestigelös och med service i ditt dna?
Du behöver dig som har arbetat ett par år inom yrket, gärna inom bar och restaurang. Du får gärna kunna hantera kassa, vi använder Trivec, har du erfarenhet av bar och kan blanda drinkar är det ett plus men inget krav.
Ditt stora intresse för mat och dryck och drivas av viljan att ge bästa möjliga upplevelse för våra gäster är avgörande då vi vill att våra gäster ska få den bästa upplevelsen hos oss.
Vi är en del av Hotel Giò, ett hotell med inspiration från 50-talets Italien som ligger intill Hagaparken med goda kommunikationer och härliga gäster.
Du bör ha erfarenhet av liknande arbete och service. Jobbet innebär schemalagd arbetstid som även innefattar kvällar och helger.
Vi har självklart kollektivavtal, ett starkt arbetsmiljöarbete och en genuin strävan efter att vara en riktigt sjysst arbetsgivare.
Du börjar jobba hos oss så snart det är möjligt. Intervjuer görs löpande så skicka in ditt CV så snart som möjligt till arbete@komhotel.se

Skicka din ansökan till: arbete@komhotel.se

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.